Skandali/ Etilda Gjonaj fut “nën sqetull” noteren falsifikatore

Prej gati dy muajsh CNA.al ka denoncuar një skandal faksifikimi, të kryer në zyren e noteres Violeta Sulkaj, në vitin 2015. Investigimi i CNA.al ka zbuluar se në prani të noteres Violeta Sulkaj në 28 dhe në 29 maj 2015 janë përpiluar dhe firmosur 2  kontrata, në emër të Natali Blushit, ndërsa kjo e fundit ndodhej në … Continue reading Skandali/ Etilda Gjonaj fut “nën sqetull” noteren falsifikatore