“Buzëkuqi” i krimit të Ramës me inceneratorin e Tiranës/ Si do mbulohet hajdutëria dhjetëra milionë euro

Inceneratorët janë një ndër aferat korruptive më skandaloze, për të cilat CNA.al ka bërë një investigim të plotë, në lidhje me emrat dhe kompanitë e përfshira. Inceneratori i Fierit tashmë është në SPAK. Ai i Elbasanit ende nuk është ndezur dhe ka një debat të fortë në qeveri, si do të procedohet me të. Problematika … Continue reading “Buzëkuqi” i krimit të Ramës me inceneratorin e Tiranës/ Si do mbulohet hajdutëria dhjetëra milionë euro