BMW-ja luksoze/ Lleshaj kërkon të mbulojë skandalin, fsheh dokumentet

Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj po tenton të mbulojë skandalin, në të cilin është përfshirë, në lidhje me blerjen e një mjeti luksoz, në një kohë që Shqipëria po përballej me krizë, për shkak të dy fatkeqësive natyrore të njëpasnjëshme, siç ishte tërmeti i 26 nëntorit 2019 dhe pandemia e Covid-19. Në kulmin e kësaj … Continue reading BMW-ja luksoze/ Lleshaj kërkon të mbulojë skandalin, fsheh dokumentet