Kur do t’i publikojë të dhënat e BMW-së Sandër Lleshaj?

Gati një muaj më parë, CNA.al denoncoi një skandal, në të cilin është përfshirë ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj. CNA.al tregoi sesi në kulmin e pandemisë së Covid-19, dhe pas tërmetit tragjik, pra ndërkohë që vendi po përballej me dy fatkeqësi natyrore të njëpasnjëshme, një makinë luksoze blihet nga Policia e Shtetit, dhe më pas … Continue reading Kur do t’i publikojë të dhënat e BMW-së Sandër Lleshaj?