Parajsat e Lulzim Bashës nga Lalzi në Long Hill/ Kur do të përgjigjet për vilat në rezidencat e oligarkëve?

Lulzim Basha është simnoli i një njeriu që ka mundur të pasurohet, gjatë kohës që është në krye të opozitës dhe familjarët e tij të qindra-fishojnë pasuritë. Dhe kjo nuk është një akuzë që i vjen nga mazhoranca, por i vjen nga mediat. Është një akuzë që i aka bërë vetë, vetes, me aktet e … Continue reading Parajsat e Lulzim Bashës nga Lalzi në Long Hill/ Kur do të përgjigjet për vilat në rezidencat e oligarkëve?