Priten dëshmi tronditëse/ Kur do flasin biznesmenët që u bëri presion Basha?

Kryetari i Republikës së re, Lulzim Basha në pothuajse çdo dalje të tij mediatike, kryefjalë të tij ka të ashtuquajturit “oligarkë”. Megjithëse ata në Shqipëri nuk ekzistojnë, por quhen biznesmenë të mëdhenj. Se është tjetër të jesh oligark dhe tjetër biznesmen. Por, faktet kanë treguar se Lulzim Basha është pikërisht personi i cili ditën i … Continue reading Priten dëshmi tronditëse/ Kur do flasin biznesmenët që u bëri presion Basha?