Skandali me BMW-në luksoze të Sandër Lleshajt/ Makina qarkullon me targa falso

Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj bëri paradën e modës në parlament dy ditë më parë, ku nuk e ka fshehur makinën e tij luksoze 100 milionëshe, blerë për Oficerin e Kontaktit në Gjermani, sjellë në Tiranë dhe në përdorim nga ministri i Brendshëm. Sandër Lleshaj ka kërkuar një makinë luksoze dhe si zgjidhje për këtë … Continue reading Skandali me BMW-në luksoze të Sandër Lleshajt/ Makina qarkullon me targa falso