Skandali me BMW-në 100 milionëshe të Sandër Lleshajt/ Mjeti qarkullon pa siguracion

Blerja e një makine super luksoze për ministrin e Brendshëm, Sandër Lleshaj ka zbuluar një mega-skandal, të padëgjuar më parë në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit. Mesa duket, ministri Lleshaj kërkonte të shëtiste me një mjet luksoz nëpër Shqipëri dhe për këtë, duket se është përdorur Policia e Shtetit. Disa ditë më parë, … Continue reading Skandali me BMW-në 100 milionëshe të Sandër Lleshajt/ Mjeti qarkullon pa siguracion