LSI pas skandalit me gjyqin 44 milionë euro për kompaninë greke të rrugës Tiranë – Elbasan

Ditën e djeshme mediat kanë raportuar për një tjetër vendim të gjykatës në Arbitrazh kundër qeverisë shqiptare, ku firma “Aktor” e cila ishte kontraktuesja për ndërtimin e rrugës Tiranë-Elbasan, ka fituar 44 milionë euro nga qeveria shqiptare dhe siç ndodh shpesh, mediat shqiptare përfshihen në një tufë gënjeshtrash duke thënë se kjo ka ndodhur për shkak … Continue reading LSI pas skandalit me gjyqin 44 milionë euro për kompaninë greke të rrugës Tiranë – Elbasan