Ndryshimet në qeveri/ Lista me emrat që pritet të lëvizin

Prej disa ditësh kryeministri Edi Rama “ka ndezur motorrët” e fushatës elektorale. Së fundmi Rama duket se po bën gati disa ndryshime në qeveri dhe për këtë kanë filluar jo vetëm thashethemet në qarqet politike, por edhe vetë emrat e atyre që pritet të lëvizin. Rama duket se lëvizjet do t’i bëjë brenda kabinetit që … Continue reading Ndryshimet në qeveri/ Lista me emrat që pritet të lëvizin