Dy dokumentet që lidhin pronarët e inceneratorëve me Vjollca Hoxhën dhe Ben Blushin

Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka nisur një hetim në lidhje me koncesionet e inceneratorëve në Shqipëri. SPAK ka thënë që po heton të tre koncesionet, pra që fillojnë nga Elbasani 22 milionë euro, Fieri 28 milionë euro dhe 128 milionë euro në Tiranë. Pra, një koncesion që shkon të paktën … Continue reading Dy dokumentet që lidhin pronarët e inceneratorëve me Vjollca Hoxhën dhe Ben Blushin