Komisioni i Lulit shkurton listat e kandidatëve/ Disa emra të njohur refuzuan Republikën e Re

Partia Demokratike ka ngritur një Komision Vlerësimi për listat e kandidatëve që do të garojnë për deputetë. Ky komision ka parë propozimet, i ka selektuar ato, si dhe ka filluar të kontaktojë emra të ndryshëm kanidatësh që po përfliten edhe mediatikisht, përshembull në Tiranë është propozuar Prof. Dr. Aurel Plasari. CNA.al ka mësuar me burime … Continue reading Komisioni i Lulit shkurton listat e kandidatëve/ Disa emra të njohur refuzuan Republikën e Re