Lista me kandidatët e PD/ Komisioni i Vlerësimit përjashton 2/3 e emrave, nuk përmbushën kriteret kyçe

Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve po përzgjedh emrat për deputetë dhe kryetarë bashkie. Mësohet se PD ka dorëzuar 3600 emra dhe komisioni duhet të hartojë një listë paraprake me 1000 emra. Por raportohet se deri më tani Komisioni i Vlerësimit ka përjashtuar më shumë se 2/3 e propozimeve. Një pjesë e mirë e kandidatëve nuk … Continue reading Lista me kandidatët e PD/ Komisioni i Vlerësimit përjashton 2/3 e emrave, nuk përmbushën kriteret kyçe