Ilir Meta si padrino/ Të gjithë trafikantët e presidentit dhe LSI-së

President apo padrino i trafikantëve të drogës? Cili është roli i vërtetë i Ilir Metës në politikën shqiptare? Përtej çdo akuze politike, korrupsioni apo zullumi të tij dhe hijenave që mban nga pas Ilir Meta është hapur miku i trafikantëve të drogës që “rastësisht” janë hetuar dhe akuzohen edhe nga SHBA. I pari është Klement … Continue reading Ilir Meta si padrino/ Të gjithë trafikantët e presidentit dhe LSI-së