Ben Blushi justifikon falsifikimin/ Katër faktet që e nxjerrin zbuluar dhe Natalia e pafajshme

Ish-deputeti socialist Ben Blushi ka reaguar pas publikimit të dokumenteve zyrtare ku dukej qartë se firma e vajzës së tij ishte falsifikuar në një akt noterial, ku blihej një pronë me vlerë marramendëse në Korçë. Beni ka gjetur justifikimin duke theksuar se këtë e bën Sali Berisha duke dashur ta politizojë çështjen. Është ky Ben … Continue reading Ben Blushi justifikon falsifikimin/ Katër faktet që e nxjerrin zbuluar dhe Natalia e pafajshme