Skandalet e Ben Blushit/ Natalia është e pafajshme! Babanë askush nuk e zgjedh dot!

CNA.al ka denoncuar me fakte dhe dokumenta blerjen e një pasurie prej gati 500 milionësh në vlerën 30 mijë euro.  Kjo pasuri rezultonte në emër të vajzës së Ben Blushit, por firma e hedhur te noterja ishte e falsifikuar, pasi Natali Blushi rezultonte jashtë territorit të Shqipërisë në atë kohë. Pas publikimit të dokumentave që vërtetonin … Continue reading Skandalet e Ben Blushit/ Natalia është e pafajshme! Babanë askush nuk e zgjedh dot!