Si dhe kush e shpëtoi Ylli Ndroqin nga burgu në vitin 2015?

Dje avokatët e Ylli Ndroqit publikuan një dokument që pretendonin se gjykata e Torinos kishte dhënë një vendim për shtetasin në fjalë pas kërkesës të bërë nga avokati i tij Engjëll Agaçi, sot sekretar i përgjithshëm i kryeministrisë. Në fakt loja e avokatëve të Ndroqit për t’i ruajtur imazhin e coptuar pas publikimit të dokumentave … Continue reading Si dhe kush e shpëtoi Ylli Ndroqin nga burgu në vitin 2015?