Foto fakt/ Presidenti Meta dhe trafikanti i drogës Xhemail Pasmaçiu

Në datën 3 gusht 2020, pra tre ditë më parë, Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar njoftoi se me urdhër të Gjykatës është bërë sekuestrimi i pasurisë së shtetasit Ylli Ndroqi. Po ashtu SPAK tregoi publikisht edhe ndryshimin e emrit, nga Xhemail Pasmaçiu në Ylli Ndroqi dhe se ky i fundit kishte … Continue reading Foto fakt/ Presidenti Meta dhe trafikanti i drogës Xhemail Pasmaçiu