Foto- Skandali/E kujt është kjo vilë Zoti Basha?!

Kryetari i Republikës së re, Lulzim Basha duket se i ka pasur me “bereqet” vitet e tij në opozitë, për veten dhe familjarët. Gjatë kohës që Luli është kryetar i opozitës, vjehrri i tij mori 16 milionë euro nga taksapaguesit shqiptarë, për një pallat të ndërtuar në rërën e bregdetit Jon në Vlorë. Edhe pse … Continue reading Foto- Skandali/E kujt është kjo vilë Zoti Basha?!