Përzgjedhja e kandidatëve për deputetë/ Nga Genc Ruli te Mark Marku, zbardhen emrat e Komisionit të Vlerësimit

Partia Demokratike ka zbardhur emrat e anëtarëve të Komisionit të Vlerësimit, që pretendohet se do të bëjnë përzgjedhjen e kandidatëve për deputetët, të PD-së. Sipas vendimit të Kryesisë së PD, anëtarë të kësaj strukture të rëndësishme dhe të re të Partisë Demokratike, do të jenë: 1. Bujar Nishani, Kryetar i Këshillit Kombëtar të PD, ish-President … Continue reading Përzgjedhja e kandidatëve për deputetë/ Nga Genc Ruli te Mark Marku, zbardhen emrat e Komisionit të Vlerësimit