Inceneratori i Elbasanit/ Përplasje të forta për kalimin në pronësi të bashkisë

Inceneratori i Elbasanit, ka filluar të shkaktojë përplasjet e para të forta në marrëdhënien qeveri-koncesionar. Problematika të shumta të cilat kërkojnë të mbulohen me propagandë dhe sulme nga partneri mediatik i inceneratorëve por që duket qartë se debatet janë të forta dhe nuk mund të zgjidhen lehtësisht. Inceneratori i Elbasanit është në pronësi të shtetases … Continue reading Inceneratori i Elbasanit/ Përplasje të forta për kalimin në pronësi të bashkisë