Vëzhgimi/ Zbulohen “armiqtë” e Vjollca Hoxhës dhe Ben Blushit

Mjafton të bësh një vëzhgim në fletushkën e falimentuar, e administruar nga Ben Blushi, në pronësi të Vjollca Hoxhës për të kuptuar si përdoret media për interesa klienteliste, shantazh dhe korrupsion. Televizionin po e lemë mënjanë përkohësisht dhe segmentet e tij. Një media totalisht e përdorur dhe për ta kuptuar, po shikojmë një nga rubrikat e … Continue reading Vëzhgimi/ Zbulohen “armiqtë” e Vjollca Hoxhës dhe Ben Blushit