Çfarë halli ka Vjollca Hoxha në majë të Moravës?!

Dy emisione në dy javë të ndryshme. E gjithë vëmendja për një pronë ku janë dy biznesmenë në ortakëri, dhe Top Channel në betejë, por edhe portali i një gazete të falimentuar që përdoret për shantazh dhe sulme ndaj “armiqve”. Fiks Fare i kushton dy puntata dhe ngre akuzat ndaj  njërës palë, dhe vëmendja shkon … Continue reading Çfarë halli ka Vjollca Hoxha në majë të Moravës?!