Katër skandale dhe akuza që Ben Blushi si fsheh dot

Ish-politikani, gazetari i kthyer në menaxhues televizioni, Ben Blushi, së fundi është shqetësuar për një sërë reagimesh dhe denoncimesh të forta në media në lidhje me të dhe pasurinë e tij. Ai është shqetësuar dhe kërkon t’i thotë opinionit publik se po sulmohet tani, Ben Blushi, një njeri që prej 17 vitesh nuk ka asnjë … Continue reading Katër skandale dhe akuza që Ben Blushi si fsheh dot