Ekskluzive/ Zbulohen 24 emrat që Basha do rikandidojë nga ish-deputetët e 2017

Kryetari i Republikës së Re, Lulzim Basha, duket se i  ka dhënë një dorë të fundit listave të kandidatëve për deputetë. Ai ka hapur një garë formale, ku baza propozon emrat dhe kandidatët mbushin formularë, por nga ana tjetër lista është thuajse e konfiguruar me emrat që kanë qënë pjesë e listës së 2017 dhe … Continue reading Ekskluzive/ Zbulohen 24 emrat që Basha do rikandidojë nga ish-deputetët e 2017