Kritikët përballë Luli Bashës/ Rikthim apo “luftë” me të gjithë

Sfidë e sfidave për Luli Bashën, rikthimi i Jozefina Topallit si ftesë publike e Republikës së Re. Në fakt ka një analizë të thjeshtë për gjithë këtë show publik që në fakt nuk është një ftesë, por thjesht një reagim publik. Kjo vjen si kërkesë që vjen nga shumica e demokratëve, dhe jo vetëm për … Continue reading Kritikët përballë Luli Bashës/ Rikthim apo “luftë” me të gjithë