Nuk kishte dorëzuar deklarimin e pasurisë/ Shkarkohet nga detyra gjyqtarja

3 Korrik 2020, 06:56, Vetingu CNA
Nuk kishte dorëzuar deklarimin e pasurisë/ Shkarkohet nga detyra

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra gjyqatren Shpresa Beçaj, ndërsa vetë Beçaj nuk ishte e pranishme në seancë.

Në seancën dëgjimore në datën 1 korrik, KPK tha se gjyqtarja Beçaj nuk ka dorëzuar deklaratën e pasurisë pranë ILDKPI-së si dhe nuk ka depozituar as deklaratën e pastërtisë së figurës dhe as të të vlerësimit profesional duke mos përmbushur kështu detyrimin ligjor për të dalë para vetingut.

Sipas KPK, mosparaqitja e deklaratave,shkakton humbjen e cilësisë së subjektit të rivlerësimit dhe sjell pamundësinë e këtij institucioni për të vijuar hetimet në kuadër të vetingut./CNA.al

Lajmet e fundit nga