Fakti-Basha tallet me kandidatët për deputetë/ Listat do i plotësojë vetë

Disa ditë më parë, kreu i Republikës së re, Lulzim Basha ka nxjerrë një udhëzim dhe një formular. Një udhëzim të cilin në fakt as nuk ka denjuar ta firmosë. Po ta shohësh udhëzimin i ka vënë vetëm një vulë. Pra, ai është kaq i zënë sa nuk ka kohë të merret me udhëzimet që … Continue reading Fakti-Basha tallet me kandidatët për deputetë/ Listat do i plotësojë vetë