Teatri i Bashës me Klodian Mërtirin/ Pse ka frikë ta çojë në SPAK dosjen e inceneratorëve

Kryetari i Republikës së re, për herë të parë sot ka përmendur emrin e njërit prej ortakëve të kompanisë që ka marrë me koncesion inceneratorët në Shqipëri. Gjatë një takimi me përfaqësues të biznesit dhe qytetarë në Vorë, Basha përmendi emrin e Klodian Mërtirit, njëri nga ortakët e inceneratorëve.(Lexo këtu) Githashtu në disa nga daljet … Continue reading Teatri i Bashës me Klodian Mërtirin/ Pse ka frikë ta çojë në SPAK dosjen e inceneratorëve