Skandali në Zimbabve/ Mirel Mërtiri: Nuk jam unë Ilir Dedja

Biznesmeni Mirel Mërtiri ka deklaruar se ai nuk ka lidhje me kontratën e përfolur në Zimbabve mes kompanisë zvicerane Drax Consult Sagl dhe Natpharm për të cilën kanë nisur hetimet në këtë vend për një aferë korruptive. Sipas Lapsi.al, përmes një deklaratë zyrtare, Mërtiri shkruan se fotografitë e tij që janë publikuar gjerësish në media … Continue reading Skandali në Zimbabve/ Mirel Mërtiri: Nuk jam unë Ilir Dedja