Inceneratorët, koncesioni korruptiv që fillon tek Ilir Meta, shkon tek Edi Rama dhe përfundon tek Lulzim Basha

Një aferë koruptive e shumë denoncuar. mediat e ndryshme në Shqipëri kanë nxjerrë dhjetëra fakte sesi qeveria shqiptare nëpërmjet ministrit të Ilir Metës në qeverinë “Rama 1”, Lefter Koka ka firmosur 200 milion euro koncesione për inceneratorët. Filloi në Elbasan me një kompani ku dikush pa asnjë qindarkë firmoste brenda ditës dhjetëra dokumenta dhe përfitonte … Continue reading Inceneratorët, koncesioni korruptiv që fillon tek Ilir Meta, shkon tek Edi Rama dhe përfundon tek Lulzim Basha