Pazari me Ramën/ Basha kërkon t’i japë kunatit tenderin 15 milion euro

Pazari i Reformës Zgjedhore u duk qartë se përfundoi në kosh. Nga një proçes normal politik, i cili duhej të sillte ndryshime thelbësore dhe garanci për votën e shqiptarëve, përfundoi në një pazar për një tender 15 milion euro, për identifikimin biometrik. Lulzim Basha ka qënë i qartë që në hapat e tij të para … Continue reading Pazari me Ramën/ Basha kërkon t’i japë kunatit tenderin 15 milion euro