Nuk ngopen Klodët, Vjollca dhe Blushi/ Thellohet skandali i inceneratorëve

Top Channel, ditët e fundit ka bërë një sërë kronikash që lidhen me problematikat e mbetjeve urbane në qytetin e Durrësit. Në fakt në pamje të parë, duket se gjithçka është në interes të qytetarëve, dhe Vjollca Hoxhës e Ben Blushit, iu “djeg barku” për Durrësin e mbuluar nga plehrat por e vërteta është se … Continue reading Nuk ngopen Klodët, Vjollca dhe Blushi/ Thellohet skandali i inceneratorëve