Durrësi mbushet me plehra, teksa qeveria po investon gati 400 mln euro për inceneratorët

Bashkisë tashmë do t’i duhen tashmë 3-4 mln euro në vit për të depozituar mbeturinat në inceneratorin e Sharrës, para që pret t’i marrë nga Ministria e Financave. Prej tre ditësh, qytetarët e Durrësit po zgjohen nën pushtetin e plehrave. Siç duket dhe në foto, në të gjitha rrugët e qytetit bregdetar kazanët janë të … Continue reading Durrësi mbushet me plehra, teksa qeveria po investon gati 400 mln euro për inceneratorët