Reportazhi i “Vrij Nederland” në 2008-ën/ Si u arsimua Lulzim Basha, e shoqja, dhe kunati në Hollandë me paratë e Xhorxh Sorosit

E shkuara nuk mund të blihet nga askush, as nga ata që e konsiderojnë veten të gjithëpushtetshëm, për shkak të parave që kanë. I tillë është edhe rasti i kreut aktual të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, që në vitin 2005 u prezantua me bujë si “djali model” i politikës shqiptare. Por nga atëherë ai ka … Continue reading Reportazhi i “Vrij Nederland” në 2008-ën/ Si u arsimua Lulzim Basha, e shoqja, dhe kunati në Hollandë me paratë e Xhorxh Sorosit