BOOM-Dokumenti i dytë/ Ylli Ndroqi është trafikanti Xhemail Pasmaçiu

Dje, pas shumë kohësh investigime dhe mbledhje materialesh, CNA.al publikoi dosjen ose dokumentin e parë të dosjes së pronarit të Ora News, Ylli Ndroqi, i cili rezulton të jetë një person me emër dhe mbiemër të ndryshuar, i dënuar për trafik droge në Turqi, dhe jo vetëm kaq. Në shkrimin tonë, me fakte ne treguam … Continue reading BOOM-Dokumenti i dytë/ Ylli Ndroqi është trafikanti Xhemail Pasmaçiu