BOOM-Ylli Ndroqi trafikanti i drogës Xhemail Pasmaçiu/ Dokumentet e gjendjes civile

E shkuara nuk blihet dhe këtë nuk e ka bërë dot asnjë trafikant droge. Ndoshta pas një krimi kryen dëninim dhe më pas quhesh qytetar i lirë, por pikëpyetjet lindin kur më pas trafikanti kthehet në biznesmen apo ngre dhe perandori mediatike për të mbrojtur lëkurën e tij. Krimi në politikë, krimi në biznes, por … Continue reading BOOM-Ylli Ndroqi trafikanti i drogës Xhemail Pasmaçiu/ Dokumentet e gjendjes civile