Faktet/ Lulzim Basha i jep vetes kurajo me profile fallco

Ndodh edhe kështu, mund të duket e pabesueshme, por me Republikën e Re çfarë nuk do dëgjojmë! CNA.al, kohë më parë ka publikuar disa shkrime për ekzistencën e një call center-i, një qendre e cila ndodhi në selinë e Republikës së Re ku disa dhjetëra të rinj punonin me orare part time dhe paguheshin. Ata … Continue reading Faktet/ Lulzim Basha i jep vetes kurajo me profile fallco