Dokumentet/ Ben Blushi shtoi pasurinë një miliard lekë, me Rilindjen

Një personazh i ardhur nga bota e medias, dhe përfunduar në politikë, që në një periudhë të shkurtër, gati një mandat i plotë i Rilindjes, mundi të shtojë pasurinë e tij me një vlerë tregu, prej të paktën 750 mijë eurosh. CNA.al ka treguar sesi në vitin 2015, një biznesmen i shiti një pasuri në … Continue reading Dokumentet/ Ben Blushi shtoi pasurinë një miliard lekë, me Rilindjen