Skema korruptive e koncesionit të inceneratorit të Elbasanit/ Si u gllabëruan miliona euro

Rreth një muaj më parë, CNA.al denoncoi skandalin në lidhje me koncesionin e incenerartorit të Elbasanit, kompanitë e përfshira dhe shkeljet proceduriale. CNA.al tregoi me dokumente ekskluzive, sesi kompani pa asnjë aktivitet biznesi, fitojnë një koncesion 22 milion euro, që do të paguhet nga taksat e shqiptarëve.(Lexo këtu) Ndërkohë, sot ka ardhur një reagim edhe … Continue reading Skema korruptive e koncesionit të inceneratorit të Elbasanit/ Si u gllabëruan miliona euro