Pse Blushi nuk ndahet dot nga krimi?

Dje, me fakte, CNA.al tregoi se si gazetari, politikani i shndërruar në menaxher dhe bashkëpronar, në ortak të pronarëve të inceneratorëve në Shqipëri, Ben Blushi, i kishte bërë një shërbim nëpërmjet një “investigimi”, të njohurit prej tij Lulzim Berisha. Një prej personazheve të shumëpërfolura të grupeve kriminale në Durrës. Një video e 2017-ës dhe një … Continue reading Pse Blushi nuk ndahet dot nga krimi?