Nga kompanitë fantazëm, tek jeta e humbur e një 17-vjeçari/ Pyetjet që kërkojnë përgjigje nga Klodian Zoto dhe qeveria shqiptare

Kompania fantazëm e Hollandës, e ndërtuar nga Klodian Zoto, e cila ka në bashkëmenaxhim një tjetër kompani, ku drejtoreshë është një shtetase ruse, pas shkrimeve të plota dhe investigimi i stafit të CNA.al dhe disa gazetarë të huaj ka filluar që nga 62 milion dollarët e marë nga taksat e shqiptarëve, të shpërndajë lekë në … Continue reading Nga kompanitë fantazëm, tek jeta e humbur e një 17-vjeçari/ Pyetjet që kërkojnë përgjigje nga Klodian Zoto dhe qeveria shqiptare