Rama, 12 milion dollarë për inceneratorin e Tiranës

Qeveria shqiptare, pas kontratës koncesionare me kompaninë Integreted Energy BV, e cila ka ndryshuar emrin në Hollandë dhe është bërë Geogenix BV, ka filluar të shlyejë pagesat. Me një kompani fantazmë të regjistruar në guackë, me një bashkëmenaxhim të një tjetër kompanie, drejtoresha e së cilës është një shtetase ruse, e më pas nga lëvizje … Continue reading Rama, 12 milion dollarë për inceneratorin e Tiranës