Dokumenti-Klodian Zoto dhe Top Channel, edhe pas tenderit 15 milion euro për Porto Romanon

CNA.al ka publikuar në ditët e kaluara, një numër të madh shkrimesh dhe një dosje të plotë investigative në lidhje me inceneratorët në Shqipëri. Gjithashtu ne zbuluam edhe një dokument autentik nga Hollanda, në lidhje me firmën e cila kishte marrë koncesionin për ndërtimin e inceneratorit të kryeqytetit. Një incinerator, i cili do t’iu kushtonte … Continue reading Dokumenti-Klodian Zoto dhe Top Channel, edhe pas tenderit 15 milion euro për Porto Romanon