Skandali me inceneratorin e Fierit/ Qeveria pagoi 22.6 miliardë lekë, ende pa u ndërtuar

CNA.al ka publikuar një dosje të plotë investigimi për koncensionet e inceneratorëve ku përfshihet edhe ai i Fierit. Sot po sjellim paratë që ka marrë ky koncesion nga taksat e shqiptarëve dhe pamjet e gjendjes në Fier. Inceneratori i Fierit, është dhënë me koncesion nga qeveria shqiptare sipas një marrëveshje, të firmosur nga ministri Lefter … Continue reading Skandali me inceneratorin e Fierit/ Qeveria pagoi 22.6 miliardë lekë, ende pa u ndërtuar