Skandali/ Koncesionari i 128 milion eurove fsheh ndryshimin e emrit

Kompania koncesionare e 128 milion eurove, Integreted Energy BV SPV, e cila marrë me koncesion landfillin e Sharrës dhe inceneratorin e Tiranës ka aksionerë të vetëm Integreted Energy BV, një kompani e regjistruar në Hollandë, një zinxhir kompani guackash ku përpiqet të fshihen emrat. Por, CNA.al ka zbuluar me dokumenta ekskluzive, të cilën mund ta … Continue reading Skandali/ Koncesionari i 128 milion eurove fsheh ndryshimin e emrit