Thellohet skandali/ Kompania e konçesionit 128 milionë euro asnjë eksperiencë, filloi në Shqipëri

CNA.al në disa shkrime të publikuara ditët e fundit ka treguar me fakte dhe dokumenta ekskluzive se kush qëndron pas kompanisë Integreted Energy BV e cila ka marrë një kontratë koncesionare prej 128 milion eurosh, për 30 vite koncesionin e landfillit të Sharrës dhe inceneratorin në kryeqytet. Kompania u reklamua mjaft fort dhe u tha … Continue reading Thellohet skandali/ Kompania e konçesionit 128 milionë euro asnjë eksperiencë, filloi në Shqipëri