Koncesioni 128 milion euro/ Plas skandali në Shqipëri, kompania ndryshon emër në Hollandë

CNA.al në një investigim të zhvilluar për disa muaj, ka sjellë ditët e fundit materiale të plota në lidhje me koncesionin 128 milion euro të landfillit të Sharrës dhe inceneratorit që do të ndërtohet aty. Një koncesion i cili vjen pas dhënies së dy inceneratorëve në Elbasan dhe në Fier në shumën 50 milion euro. … Continue reading Koncesioni 128 milion euro/ Plas skandali në Shqipëri, kompania ndryshon emër në Hollandë