Koncesioni 128 milionë euro/ Zbulohen kompanitë në Hollandë me drejtorë Rusë

CNA.al prej disa ditësh paralajmëroi publikimin e skandalit 128 milion euro me inceneratorin e Tiranës, pas publikimit të aferave me inceneratorin e Elbasanit, 22 milion euro, dhe 28 milion eurot e inceneratorit të Fierit. Dje, CNA.al tregoi me dokumenta dhe fakte konkrete se pas kompanisë Integreted Energy BV SPV, regjistruar në Tiranë në 31 gusht … Continue reading Koncesioni 128 milionë euro/ Zbulohen kompanitë në Hollandë me drejtorë Rusë