Skandali/ Qeveria 50 milion euro kompanive pa asnjë lek

Janë dy raste flagrante. Dy koncesione, PPP, të dhëna nga qeveria në lidhje me inceneratorët e Elbasanit dhe të Fierit. Jo për faktin se plehrat dhe problematika e tyre në shumë qytete nuk duhet të zgjidhen, por duke gjetur argumentin e situatës emergjente shteti shqiptar, qeveria “Rama” jep 50 milion euro kompanive të dyshimta, disa … Continue reading Skandali/ Qeveria 50 milion euro kompanive pa asnjë lek